Presentació campanya #TracteJust a la Marina Baixa

A les 10:00 h serà la presentació, amb una roda de premsa, on intervindran Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Clara Ferrando, Secretària Autonòmica d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, Gerard Fullana, portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant, i Àgueda Micó, coportaveu de Compromís junt amb l’alcalde de la localitat d’Altea, Jaume Llinares.

Els valencians i les valencianes patim des de sempre un finançament injust, tant se val qui governara ací i a l’Estat, si PP o PSOE. Una situació que, a més, no té comparació: estem per baix de la mitjana estatal de renda per càpita però aportem com si estiguérem per damunt. És a dir, amb els nostres impostos financem territoris més rics que nosaltres.

Actualment, els valencians i valencianes necessitem 16.000 milions d’€ anuals per poder pagar les competències de l’estat del benestar que tenim transferides (Sanitat, Educació, Dependència, etc.) i la gestió pública, així com poder fer inversions productives per al nostre país. Qualsevol model de finançament ha de partir d’aquesta consideració.

La lluita per un #FinançamentJust és clau per garantir el benestar de les persones.

+INFO: http://cer.compromis.net/ i http://tractejust.org/

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *