Xarrada – col·loqui amb Clara Ferrando sobre l’infrafinançament valencià

La Secretària Autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando va fer anit a Callosa d’en Sarrià una xarrada-col·loqui organitzada per l’Ajuntament de la localitat.

L’acte va estar presidit per Josep Saval, alcalde de Callosa d’en Sarrià i per  Vicent Llobell, regidor d’Hisenda.

Ferrando va explicar que portem molt de temps denunciant “el sistema de finançament injust que el País Valencià pateix, situació que s’agreuja quan els Pressupostos Generals de l’Estat continuen discriminant al poble valencià amb un repartiment que evidencia un tracte desigual i gens coherent als recursos que aporta”.

Clara Ferrando, a més va insistir en què els valencians i les valencianes hem de lluitar i defensar de forma conjunta “pel que ens correspon”. La secretària autonòmica va manifestar “Per molt que ens esforcem a fer les coses bé, a gestionar millor, a ser més eficients en la despesa, no podrem complir amb l’objectiu de dèficit marcat pel govern central mentre l’Estat no ens transferisca els recursos necessaris i acabe amb l’injust sistema de finançament que patim els valencians. No n’hi ha prou amb el treball òptim que realitza el Govern actual de la Generalitat i als pressupostos de l’estat tormen a estar a la cua de les inversions” .

Hem de continuar demanant un #TracteJust i hem d’eixir totes i tots el #18N.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *