La pujada del 0,25 de les pensions ha aixecat les persones pensionistes arreu de l’Estat en diferents protestes espontànies que estem veient en els darrers dies. La misèria de la pujada mostra la demagògia política que des dels governants de Madrid s’aplica a les mesures polítiques que suposen un retrocés en els drets de la ciutadania. Aquestes protestes comencen a multiplicar-se arreu de pobles i ciutats. 

La concentració del dissabte va estar convocada per la Mesa Estatal pel Blindatge de les Pensions Públiques per exigir al govern espanyol que reconsiderara la “pujada de misèria”, com ho van qualificar des del MERP, del 0,25% de les pensions, tal com va aprovar l’executiu de Mariano Rajoy per a aquest any 2018. Aquest dissabte, 17 de març, diverses poblacions de la comarca van prendre els carrers per a defensar unes pensions dignes, convocades per la Mesa Estatal pel Blindatge de les Pensions Públiques (MERP).

Cal destacar que els jubilats valencians cobren 73,5 euros menys que la mitjana de l’Estat i a més un 10% dels pensionistes del País Valencià reben 450 euros de nòmina. Davant aquesta situació, la MERP va convocar la ciutadania a manifestar-se.

A les diferents concentracions que es van realitzar a Callosa, Benidorm i la Vila van asistir regidores i regidors de Compromis per mostrar el seu suport.