El programa Avalem Joves crearà al voltant de 195 llocs de treball a la Marina Baixa

Al voltant dels 2.936,00€ de subvenció rebrà la comarca de la Marina Baixa gràcies al programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana encapçalats per la Conselleria de Rafa Climent i Enric Nomdedéu com a secretari autonòmic d’ocupació.

Enric Nomdedéu ha anunciat que el programa #AvalemJovesPlus crearà al voltant de 195 llocs de treball a la comarca de la Marina Baixa.Per a Nomdedéu, esta inversió reflectix que “el compromís del Consell amb la creació d’ocupació estable i de qualitat és absolutament ferm i prioritari”.

#AvalemJoves+ és un pla de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves, qualificades i no qualificades, per part d’entitats locals, per a millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys. S’estima que, amb este pla del Servici Valencià d’Ocupació  i Formació, es crearan 5.400 llocs de treball.

La bona acollida d’aquest programa del #NouServef en la seua edició anterior ha motivat que el Consell haja augmentat el seu pressupost, fins a superar els 100 milions d’euros, per a poder arribar al major nombre de joves possibles.

Enric Nomdedéu ha exposat que tots els contractes subvencionats per mitjà del programa seran de dotze mesos, ja que “el Servici Públic d’Ocupació aposta per l’estabilitat per a facilitar l’adquisició d’una experiència laboral més àmplia”.

Així, el secretari autonòmic ha afirmat que “la nostra prioritat ha de ser propiciar un model de relacions laborals estable, de qualitat, que genere confiança i benestar per a la nostra societat”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *