Anit es va presentar el Punt Jove a Callosa d’en Sarrià, projecte encapçalat per Estela Menaches, regidora de Compromis a l’Ajuntament.

L’acte d’inauguració del Punt Jove ha tingut com a primera activitat una interessant xarra-col·loqui sobre la superació personal a través de l’esport, sota el títol ‘Imparables’. La xarrada ha sigut a càrrec del preparador físic Octavio Pérez; Iván González, un jove amb leucèmia que està preparant-se per a la prova Titan Desert, i Esther Ferrer, una jove, veïna del poble, compromesa amb l’esport i que recentment ha superat un càncer. Tots ells han compartit les seues experiències i el seu coneixement amb els assistents.

El Punt Jove se situa en la carretera de Bolulla, número 8 (enfront de la cafeteria Iglú) i consta d’uns 150 metres quadrats. El nou espai municipal albergarà activitats dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys organitzades per l’Ajuntament i per les associacions juvenils de la localitat o grups de joves, que hauran de sol·licitar l’ús de l’espai a l’Ajuntament informant dels esdeveniments que desitgen realitzar.

Així, el nou espai continuarà demà la seua activitat amb dues noves xarrades organitzades per l’associació juvenil La Flama Marina Baixa. A les 17.00 hores, oferiran una xarrada sobre el conflicte bèl·lic a Ucraïna, i a partir de les 19.00 hores prosseguiran amb una xarrada sobre emigrants romanesos en l’Estat Español.

L’edil de Joventut, Estela Menaches, ha assenyalat que “es tracta d’un espai per i per als joves del municipi, en el qual podran organitzar activitats de diversa índole per al seu gaudi, i amb el qual volem que es fomente la convivència i valors com la cooperació, el respecte, la solidaritat i la cura de l’espai comú”. Menaches ha recordat que Callosa mancava d’un espai propi destinat als joves i ha desitjat que el nou Punt Jove constituïsca un pont amb el qual estrènyer llaços entre l’Ajuntament i les diferents associacions juvenils del municipi.

(Font: Ajuntament Callosa d’en Sarrià)