Ahir, El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent Gonzalez visitava la nostra comarca per lliuar els premis als equips guanyadors a la Comunitat Valenciana del concurs escolar “Consumópolis” #Beniardà.

A l’entrega, va ressaltar la importància de fomentar entre les persones més joves capacitats i hàbits crítics i responsables en relació amb el consum.

“Reflexionar sobre com hem de consumir és fonamental avui dia, ja que vivim en una societat en la qual moltes vegades comprem de forma compulsiva, perquè pensem que a més capacitat per a comprar i consumir, serem més feliços”.

El conseller va manifestar que “està en mans de tots, les administracions, els centres educatius, les famílies, i de cadascun de nosaltres, intentar canviar la cultura consumista per una cultura de consum cada vegada més justa, solidària i responsable, que tinga en compte aspectes com les desigualtats socials, la sobreexplotació de recursos o l’impacte sobre el medi ambient”.

Després, vam visitar la localitat de Callosa d’en Sarrià, on finalitzaven  les Jornades Gastronòmiques dedicades al nyespro.