El 2019 porta més oportunitats per als jòvens 👫

➡️50 millions d’euros per al pla #AvalemJoves, on es beneficiaran 3.500 joves més gràcies al bon treball de GVA Labora

Noves oportunitats d’experiencia laboral amb col·laboració de les entitats locals

El pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020 és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana, finançada pel Fondo Social Europeu, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones joves per a:

  • Contribuir a la implantació d’un nou model productiu que compte amb la implicació de les empreses i les persones treballadores.
  • Generar noves oportunitats d’ocupació i formació per a les persones joves.
  • Promoure la contractació de les persones joves en les PIMES i el Tercer Sector i, per tant, facilitar l’aportació de talent.
  • Facilitar el retorn de les persones joves que es van anar a altres països per a evitar les condicions de precarietat i a la recerca de noves oportunitats.
  • Estimular el compromís social de les persones joves amb la participació en iniciatives socials de la mà del Tercer Sector, que promouen el desenvolupament de competències transversals fonamentals en el mercat de treball hui dia.

Amb aquests objectius, LABORA ha posat en marxa una completa campanya per a reduir la taxa d’atur juvenil mitjançant accions directes, més eficients i innovadors, que fomenten la contractació dels menors de 30 anys.