Compromis per Benidorm aprova en assemblea la llista per a les pròximes eleccions municipals

Reedició de la llista del 2015 però ampliada amb nous i noves integrants, ja que Compromís per Benidorm aquesta vegada concorre en solitari als comicis municipals, és la fórmula que ha triat l’assemblea local de la coalició amb un vot majoritari. Per unanimitat dels i de les presents amb dret a vot s’ha ratificat a Josep Bigorra Guaita com a cap de llista i s’ha donat el vistiplau a la proposta d’ordenació de llista presentada per l’Executiva i, per tant, aprovada per més del 80% de l’Assemblea, com així es demanava al reglament de primàries de Compromís.

El regidor, que repeteix per segona legislatura consecutiva com a candidat a l’alcaldia, ha mostrat la seua satisfacció “per la confiança que ha tornat a traslladar-me l’assemblea” i ha assenyalat “que s’ha de posar en valor el treball d’oposició constant, proposant i fiscalitzant l’acció del govern, realitzat pel grup municipal, alhora que es trasmeten els valors de joventut, representativitat, diversitat i compromís amb Benidorm que conformen els i les integrants de la llista per a les pròximes eleccions municipals”.

Bigorra es refereix així a la llista paritària en qüestions de gènere que ha tingut el suport de l’assemblea. Així, del número 1 al 9 es conformen amb els representants de l’executiva local “que a més tenen una gran representació en Benidorm, des del món del turisme, la festa o el comerç local”, com són: Espe Devesa Benaloy (2), Vicent Pérez Soriano (3), Álex Campoy Galera (4). Maria Serra Fuster (5), Pere Beneyto Elez (6), Paca Aranda Gómez (7), José Daniel Ibáñez Romero (8) i Pepet Pérez Soriano (9).

A continuació, del lloc 10 al 25, el regidor ha explicat que, “a més de gent compromesa amb el projecte de Compromís, s’ha intentat que hi haja persones que representen sectors importants per a la coalició, com el món animalista o el de les bandes de música, que abarquen des de l’Horta a la Cala i que unisquen tradició i futur dins de la coalició. Així els llocs quedarien: Jacinta Pascual Serra (10), Davinia Rostoll Navarro (11), Francisco Antonio Alonso Agulló (12), Marga López García (13), Josep Cano Gracià (14), Domingo Botella Company (15), Francisco Fernández Marcos (16), Vicenta Pérez Fuster (17), Ángel Antonio García Morcillo (18), Celia Boquete Liste (19), Pep Pascual Serra (20), Carmen Marín Marhuenda (21), Juan Francisco Martínez López (22), Josep Miquel Benaloy Tortosa (23), Salvador Cervera Reus (24) i Nieves Aranda (25).

Per altra part, el cap de llista també ha assenyalat que el programa de la coalició a nivell local està pràcticament finalitzat, “basat en les línies socials, mediambientals i de valencianisme típiques de Compromís per Benidorm” i serà presentat pròximament a les bases del partit i a la ciutadania en general per al seu debat i aprovació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *