COMPROMIS MARINA BAIXA ES SUMA A LA CAMPANYA DEL 8 DE MARÇ

Des de Compromís Marina Baixa ens sumem a la campanya Aturada Internacional de Dones 8M i a les accions organitzades per la plataforma, una iniciativa a la qual s’han sumat dones de fins a 30 països.

Es tracta d’un moviment de base organitzat per dones de diferents parts del món que va ser creat en octubre del 2016 com resposta a la violència social, política, moral i verbal que pateixen avui en dia moltes dones.

Tanmateix, Compromís Marina Baixa es suma a les accions que aquest 8 de març s’han convocat en tot el País Valencià. Animem a la ciutadania a participar en les manifestacions que es realitzaran a Alacant, València, Castelló i Elx.

.

 

Manifest_8M._Atur_Internacional_Dones_

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *