El divendres 21 de setembre, visitava la Vila Joiosa el nostre portaveu al Congrés per presentar el llibre “JOAN BALDOVÍ en clau valenciana”. Un acte que va estar acompanyat pels regidors de Compromís a l’Ajuntament de la Vila Joiosa i per nombrosa gent que no s’ha va voler perdre.

El llibre “Joan Baldoví, en clau valenciana” s’aproxima i dóna a conéixer aspectes personals i professionals del nostre diputat  i portaveu al Congrés.

El treball recull i conta al lector el seu pas per la Universitat, l’estret vincle que manté amb la seua ciutat, Sueca; el començament de la vida política en l’àmbit local i la seua evolució fins arribar a la seua actual etapa a Madrid com a diputat en el Congrés.

El volum biogràfic es presenta també com un homenatge “a tota una generació que va nàixer en els anys cinquanta del segle passat, que va tindre la sort, o no, d’estudiar en la Universitat i que es va incorporar a la vida política des de posicions d’esquerres i de recuperació de la personalitat del país”.