Comencen les Primàries Obertes de Compromís. Participa!

Poden votar totes les persones valencianes, majors de 16 anys i que manifesten compartir els valors de Compromís. Per tal d’inscriure-t’hi, si no formes part de Compromís.

A través del procés de primàries obertes, entre tots i totes decidirem tots els candidats i candidates de Compromís als Ajuntaments, Corts Valencianes i Parlament Europeu, tant els i les caps de llista com els i les qui conformaran la resta de la llista.

Es podrà votar per internet des del 6 fins al 8 de març, amb un enllaç que rebràs al teu e-mail i que després hauràs de validar amb un codi que t’enviarem mitjançant un missatge SMS. Alternativament, si no has votat per internet, podràs votar de manera presencial el dissabte 9 de març en la mesa electoral que tindràs assignada.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *