Apuntà de primàries a la Vila Joiosa

Este matí hem estat a la Vila Joiosa per explicar a la gent el projecte de Compromís i el funcionament de les nostres primàries obertes, recordant a tothom que elles i ells tenen la veu per configurar les nostres llistes, ja siga municipals, autonòmiques, generals o europees.

És important que poden votar totes les persones valencianes, majors de 16 anys i que manifesten compartir els valors de Compromís.

Hem pogut compartir amb la gent el nostres projecte, hem escoltat la seua veu i les seues inquietuds i dubtes. Al mateix temps, hem fet saber a la gent el calendari que hi ha per a les primàries, ja que es podrà votar per internet des del 6 fins al 8 de març, amb un enllaç que rebran al seu e-mail i que després hauran de validar amb un codi que li enviaran,  mitjançant un missatge SMS. Alternativament, si no han votat per internet, podrán votar de manera presencial el dissabte 9 de març en la mesa electoral que tinquen assignada.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *